Certificari Standarde  
 

Acasa

 Clienti

Parteneri

Contact

 
  Programele noastre de consultanta si audit ISO va garanteaza certificarea cu success dupa cele mai importante standarde din familia ISO : standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000, HACCP. Iata etapele programelor de consultanta ISO :  
 
 Cere oferta de certificare ISO acum
  Aveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti cat costa, cat dureaza si ce alte eforturi presupune? Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile Dvs in legatura cu auditul si certificarea ISO.
  
 

Pret certificare ISO – corectitudine si performantaAveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti ce pret are aceasta certificare ISO, cat dureaza si ce alte eforturi presupune?

Pentru a afla acest pret certificare ISO, trebuie doar sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta si auditare ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile dvs.

Solutiile noastre va garanteaza cel mai corect pret pentru certificarea ISO in cel mai scurt timp posibil, la un nivel maxim de performanta.

Contactati-ne pentru a afla cat timp si bani economisiti folosind serviciile nostre pentru implementarea acelor standarde ISO de care aveti nevoie.

Cereti detalii legate de oferta noastra de pret pentru certificare ISO si oferiti partenerilor si afacerii dvs garantia reusitei pe o  piata din ce in ce mai competitiva.

 
 
     
 Clienti
 Parteneri
 Contact
 Plan site
Certificare CE garantata
Certificare HACCP garantata
Certificare implementare ISO 14001
Certificare OHSAS 18001
Certificare produse
Certificari ISO 9001
Certificat ISO 9001 calitate
Cursuri calitate ISO
Cursuri ISO 9001
Instruire proceduri ISO
ISO sistem 9001 management
Managementul calitatii
Pret certificare ISO
Standarde ISO
Consultanta calitate
Adresa: Piata Trandafirilor nr.10,
Tirgu Mures 540154 Romania
Telefon: 0721 287 212
Fax: 0265 777 252
E-mail: info@certificaristandarde.ro
Web: www.certificaristandarde.ro