Certificari Standarde  
 

Acasa

 Clienti

Parteneri

Contact

 
  Programele noastre de consultanta si audit ISO va garanteaza certificarea cu success dupa cele mai importante standarde din familia ISO : standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000, HACCP. Iata etapele programelor de consultanta ISO :  
 
 Cere oferta de certificare ISO acum
  Aveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti cat costa, cat dureaza si ce alte eforturi presupune? Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile Dvs in legatura cu auditul si certificarea ISO.
  
 

Consultanta certificare si implementare ISO 14001

Stim cu totii ca problema mediului si a protectiei acestuia a devenit mai mult decat stringenta in ultimul timp. Din aceasta cauza, procesul de certificare ISO 14001 trebuie sa reprezinte unul din punctele esentiale din agenda dumneavoastra de lucru.

Certificarea, ca si o buna implementare a standardului ISO 14001 demonstreaza ca sistemul de management de mediu al firmei dvs a fost analizat si gasit conform cu standardul de buna practica.

Eliberat de catre un organism de certificare, certificatul ISO 14001 si implementarea corecta a standardului ISO 14001 asigura clientii ca se pot increde in minimizarea activa, de catre firma dvs, a impactului asupra mediului prin procesele, produsele si serviciile proprii.

Certificare si implementare ISO 14001 - etape

Etapele de baza in procesul de certificare ISO 14001 sunt :

  • elaborare documentatiei (de client sau cu ajutorul unei firme de consultanta) in vederea procesului de certificare ISO 14001
  •  Implementarea standardului 14001
  • Audit intern sau preaudit
  • Audit certificare pentru evaluarea sistemului de management al mediului (efectuat de o firma de certificare)
  •  Emiterea certificatului pentru sistemul de management de mediu
  •  Audit supraveghere (anual)

Recertificarea sistemului de management al mediului

Procesul de certificare si implementare iso 14001 bine pus la punct va scuteste de dispute legale cu autoritatea de mediu si, va poate oferi siguranta ca impactul proceselor pe care le desfasurati asupra mediului este minimizat.

Avantajele acestui proces de certificare si implementare  14001 sunt deci atat de perspectiva, ele tinand de punctul de vedere al ecologiei, cat si imediate, in masura in care planificarea unei politici efective de mediu va permite revizuirea intregului sistem de management, cu efecte vizibile asupra calitatii produselor dvs.

Pentru ca astazi procesul de certificare si implementare ISO 14001 reprezinta mai mult o necesitate decat un deziderat, consultantii nostri ISO va stau la dispozitie cu informatii pertinente si actualizate, pentru succesul afacerii dvs.

 
 
     
 Clienti
 Parteneri
 Contact
 Plan site
Certificare CE garantata
Certificare HACCP garantata
Certificare implementare ISO 14001
Certificare OHSAS 18001
Certificare produse
Certificari ISO 9001
Certificat ISO 9001 calitate
Cursuri calitate ISO
Cursuri ISO 9001
Instruire proceduri ISO
ISO sistem 9001 management
Managementul calitatii
Pret certificare ISO
Standarde ISO
Consultanta calitate
Adresa: Piata Trandafirilor nr.10,
Tirgu Mures 540154 Romania
Telefon: 0721 287 212
Fax: 0265 777 252
E-mail: info@certificaristandarde.ro
Web: www.certificaristandarde.ro