Certificari Standarde  
 

Acasa

 Clienti

Parteneri

Contact

 
  Programele noastre de consultanta si audit ISO va garanteaza certificarea cu success dupa cele mai importante standarde din familia ISO : standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000, HACCP. Iata etapele programelor de consultanta ISO :  
 
 Cere oferta de certificare ISO acum
  Aveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti cat costa, cat dureaza si ce alte eforturi presupune? Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile Dvs in legatura cu auditul si certificarea ISO.
  
 

Certificare CE garantata – semnificatie si implicatii

Prin certificare CE intelegem aplicarea marcii de securitate CE, care conditioneaza comercializarea produselor in spatiul Comunitatii Europene.

O Directiva Europeana sau un Regulament European detaliaza cerintele ce trebuiesc indeplinite de fiecare categorie de produse care vor fi comercializate in spatiul European. Mentionam ca un produs poate face obiectul mai multor DE sau/si RE. In acest caz, pentru a avea o certificare CE garantata, produsul in cauza trebuie sa indeplineasca cerintele din toate reglementarile aplicabile.

Pentru ca produsele sa poata fi comercializate, in functie de complexitatea lor, este stabilita pe fiecare reglementare modul prin care se poate stabili conformitatea acestora. Este absolut necesar ca producatorul in cauza sa contacteze un organism notificat si sa supuna evaluarii produsul acestuia, pentru a obtine o certificare CE garantata.

Certificare CE garantata – avantaje

Avantajele presupuse de o certificare CE a produselor vizeaza in principal perfectionarea continua a acestora si transparenta in procesul de fabricatie. De asemenea, pentru o certificare garantata, sunt determinate punctele slabe legate de procesul de fabricatie, in vederea unei rezolvari optime a problemelor.

Pentru o certificare CE garantata a produsului analizat, trebuie studiate caracteristicile produsului in special cele legate de securitate, sanatate, mediu in toate fazele ciclului de viata, de la conceptie pana la finalizarea ciclului de viata al produsului.

De asemenea, certificarea CE a produsului permite o optimizare a raportului calitate / pret si ofera clientilor increderea ca produsele certificate cu marcaj CE satisfac cerintele de calitate.

Certificarea cu marcajul CE nu reprezinta o garantie a calitatii produsului analizat, ci o conditie prealabila obligatorie de libera circulatie a produselor.

Apeland la expertiza oferita de consultantii nostri ISO, aveti siguranta ca veti obtine o certificare CE garantata a produselor pe care intentionati sa le comercializati.

 
 
     
 Clienti
 Parteneri
 Contact
 Plan site
Certificare CE garantata
Certificare HACCP garantata
Certificare implementare ISO 14001
Certificare OHSAS 18001
Certificare produse
Certificari ISO 9001
Certificat ISO 9001 calitate
Cursuri calitate ISO
Cursuri ISO 9001
Instruire proceduri ISO
ISO sistem 9001 management
Managementul calitatii
Pret certificare ISO
Standarde ISO
Consultanta calitate
Adresa: Piata Trandafirilor nr.10,
Tirgu Mures 540154 Romania
Telefon: 0721 287 212
Fax: 0265 777 252
E-mail: info@certificaristandarde.ro
Web: www.certificaristandarde.ro