Certificare iso, audit si consultanta iso de calitate  
 

Acasa

 Clienti

Parteneri

Contact

 
  Programele noastre de consultanta si audit ISO va garanteaza certificarea cu success dupa cele mai importante standarde din familia ISO : standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000, HACCP. Iata etapele programelor de consultanta ISO :  
 
 Cere oferta de certificare ISO acum
  Aveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti cat costa, cat dureaza si ce alte eforturi presupune? Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile Dvs in legatura cu auditul si certificarea ISO.
  
 

Etapa 2 a procesului de audit si certificare ISO


management calitateElaborarea documentatiei sistemului de management


Un sistem de management performant se bazeaza pe manuale, proceduri interne, instructiuni de lucru care sa fie folosite de tot personalul Dvs, zi de zi.

Fiecare consultant ISO de la noi va va pregati aceste documente absolut necesare certificarii conform standardelor ISO dorite de Dvs, fie ca e vorba de standardul ISO 9001, standardul ISO 14001, standardul OHSAS 18001, standardul ISO 22000 sau alte standarde ISO.

Aceasta etapa a procesului de audit si certificare ISO, fara indoiala cea mai ampla din punct de vedere al timpului alocat, urmareste dezvoltarea documentatiei de catre un consultant ISO impreuna cu angajatii Dvs, aceasta fiind suportul intregului sistem de management.

Ea va fi gandita pe doua niveluri : Documentatia de nivel 1 ( Manualul Sistemului de Management ) si Documentatia de nivel 2 (Proceduri Interne, Instructiuni de lucru, Formulare ).

Metodologia de Flowcharting (elaborare scheme logice ) un timp real dezvoltata de noi va produce o documentatie placuta la utilizare si in conformitate cu standardul aplicabil, fie ca alegeti un standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000 sau alte standarde ISO.

Mai mult decat atat, este foarte important ca personalul Dvs, fie ca este in companie de 10 ani sau de 2 zile, sa poata utiliza si actualiza toata documentatia si dupa finalizarea proiectului.

Veti dispune de o documentatie PLACUTA la utilizare, USOR de folosit, ce permite imbunatatirea continua a sistemului de management de calitate si a proceselor componente.

De asemenea, timpul necesar unui nou angajat de a se familiariza cu sistemul intern de lucru va fi considerabil redus.

 
 
     
 Clienti
 Parteneri
 Contact
 Plan site
Certificare CE garantata
Certificare HACCP garantata
Certificare implementare ISO 14001
Certificare OHSAS 18001
Certificare produse
Certificari ISO 9001
Certificat ISO 9001 calitate
Cursuri calitate ISO
Cursuri ISO 9001
Instruire proceduri ISO
ISO sistem 9001 management
Managementul calitatii
Pret certificare ISO
Standarde ISO
Consultanta calitate
Adresa: Piata Trandafirilor nr.10,
Tirgu Mures 540154 Romania
Telefon: 0721 287 212
Fax: 0265 777 252
E-mail: info@certificaristandarde.ro
Web: www.certificaristandarde.ro