Certificari Standarde  
 

Acasa

 Clienti

Parteneri

Contact

 
  Programele noastre de consultanta si audit ISO va garanteaza certificarea cu success dupa cele mai importante standarde din familia ISO : standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000, HACCP. Iata etapele programelor de consultanta ISO :  
 
 Cere oferta de certificare ISO acum
  Aveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti cat costa, cat dureaza si ce alte eforturi presupune? Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile Dvs in legatura cu auditul si certificarea ISO.
  
 

Certificat ISO 9001 de calitate - cerinte generice

Certificatul ISO 9001 de calitate reprezinta dobandirea de catre firma dvs a atestarii unui anumit sistem de management de calitate ale carui cerinte sunt specificate de standardul respectiv.

Pentru obtinerea unui certificat ISO 9001, societatea dvs trebuie sa indeplineasca anumite cerinte generice :

  • sa-si dovedeasca abilitatile de a furniza constant produse care sa corespunda cerintelor clientilor si cerintelor reglementate de lege, aplicabile la un moment dat;
  • sa satisfaca cerintele clientului prin aplicarea afectiva a standardului ISO 9001, incluzand in aceasta procesul de imbunatatire continua a sistemului, asigurarea calitatii si asigurarea conformitatii produsului.

Cerintele care trebuie indeplinite in vederea obtinerii unui certificat ISO 9001 de calitate sunt generice si se pot aplica oricarei organizatii, indiferent de tipul acesteia, de marime sau de produsele oferite.

Certificat ISO 9001 de calitate - aplicabilitate

Obtinerea unui certificat ISO 9001 de calitate, poate ajuta o organizatie sa isi imbunatateasca permanent activitatea, sa indeplineasca cerintele legale, sa indeplineasca criteriile de participare la licitatii,  . In prezent, ISO 9001 este unul dintre acele standarde ISO cunoscute de toti managerii responsabili ca fiind un standard de business.

Daca aceste cerinte necesare pentru obtinerea acestui certificat ISO 9001 nu pot fi aplicate la natura si specificul unei organizatii si la specificul produselor oferite de aceasta, acest lucru poate fi considerat ca excludere de la standardul ISO 9001. In cazul in care o excludere este facuta, pretentiile de conformitate cu standardul ISO 9001 nu sunt acceptate, exceptie facand specificatiile de la clauza nr.7.

In acest caz, aceste excluderi nu afecteaza abilitatea organizatiei si responsabilitatea acesteia de a produce bunuri / furniza servicii care sunt conforme cu cerintele clientilor si, de asemenea, obtinerea unui certificat ISO 9001 de calitate.

 
 
     
 Clienti
 Parteneri
 Contact
 Plan site
Certificare CE garantata
Certificare HACCP garantata
Certificare implementare ISO 14001
Certificare OHSAS 18001
Certificare produse
Certificari ISO 9001
Certificat ISO 9001 calitate
Cursuri calitate ISO
Cursuri ISO 9001
Instruire proceduri ISO
ISO sistem 9001 management
Managementul calitatii
Pret certificare ISO
Standarde ISO
Consultanta calitate
Adresa: Piata Trandafirilor nr.10,
Tirgu Mures 540154 Romania
Telefon: 0721 287 212
Fax: 0265 777 252
E-mail: info@certificaristandarde.ro
Web: www.certificaristandarde.ro