Certificari Standarde  
 

Acasa

 Clienti

Parteneri

Contact

 
  Programele noastre de consultanta si audit ISO va garanteaza certificarea cu success dupa cele mai importante standarde din familia ISO : standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000, HACCP. Iata etapele programelor de consultanta ISO :  
 
 Cere oferta de certificare ISO acum
  Aveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti cat costa, cat dureaza si ce alte eforturi presupune? Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile Dvs in legatura cu auditul si certificarea ISO.
  
 

Certificare OHSAS 18001 – semnificatie

Procesul de certificare OHSAS 18001 aduce dovada faptului ca sistemul de management al firmei dvs actioneaza in directia protejarii sanatatii si securitatii angajatilor din organizatie.

OHSAS reprezinta abrevierea din engleza a “Occupational Health and Safety Management Systems”. Acest standard OHSAS 18001 a fost dezvoltat ca replica la nevoile resimtite de companii de a-si indeplini intr-o maniera mai eficienta obligatiile referitoare la sanatate si securitate.

Prin urmare, procesul de certificare OHSAS 18001 a fost conceput pentru a ajuta organizatiile sa formuleze politici si obiective in sensul sanatatii si securitatii ocupationale. Masurile impuse in cadrul procesului de certificare OHSAS 18001 vor depinde de anumiti factori precum politica organizatiei in domeniul sanatatii in munca, natura activitatii si conditiile efective in care aceasta este desfasurata.

Certificare OHSAS 18001 – beneficii pentru afacerea dvs

Datorita procesului de certificare conform standardului OHSAS 18001 si implementare ISO a acestuia,  firma dvs va avea multiple avantaje. Cel mai semnificativ dintre aceste beneficii este ameliorarea certa a sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale. Un altul ar fi imbunatatirea  nivelului de control in privinta conformitatii cu legislatia in vigoare.

  • Mentionam si alte beneficii ale procesului de certificare OHSAS 18001 si de implementare a acestui standard:
  • Efortul sistematic pentru o imbunatatire perpetua a sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale
  • Prevenirea producerii de accidente si incidente
  • Eficienta si reducerea costurilor
  • Imbunatatirea imaginii publice a companiei dvs.
  • Obtinerea sigurantei pentru clientii si partenerii dumneavoastra

Consultantii nostri ISO va stau la dispozitie pentru mai multe informatii in legatura cu procesul de certificare OHSAS 18001.

 
 
     
 Clienti
 Parteneri
 Contact
 Plan site
Certificare CE garantata
Certificare HACCP garantata
Certificare implementare ISO 14001
Certificare OHSAS 18001
Certificare produse
Certificari ISO 9001
Certificat ISO 9001 calitate
Cursuri calitate ISO
Cursuri ISO 9001
Instruire proceduri ISO
ISO sistem 9001 management
Managementul calitatii
Pret certificare ISO
Standarde ISO
Consultanta calitate
Adresa: Piata Trandafirilor nr.10,
Tirgu Mures 540154 Romania
Telefon: 0721 287 212
Fax: 0265 777 252
E-mail: info@certificaristandarde.ro
Web: www.certificaristandarde.ro