Certificari Standarde  
 

Acasa

 Clienti

Parteneri

Contact

 
  Programele noastre de consultanta si audit ISO va garanteaza certificarea cu success dupa cele mai importante standarde din familia ISO : standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000, HACCP. Iata etapele programelor de consultanta ISO :  
 
 Cere oferta de certificare ISO acum
  Aveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti cat costa, cat dureaza si ce alte eforturi presupune? Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile Dvs in legatura cu auditul si certificarea ISO.
  
 

Certificari ISO 9001 – Sistem de Management al Calitatii

In cadrul firmei noastre de consultanta ISO, oferta de certificari ISO 9001 ocupa un loc aparte, data fiind importanta pe cate o reprezinta pentru noi si pentru dvs calitatea serviciilor, produselor, managementului. Aceste aspecte influenteaza calitatea celorlalte produse si procese ale intreprinderii si constituie un element decisiv in importanta activitatii oricarei societati.


Obtinerea unei certificari ISO 9001 contribuie, direct sau indirect, la marirea cifrei de afaceri a firmei dvs, la imbunatarirea imaginii acesteia, la pastrarea pozitiei de piata, cucerirea a noi nise de piata, cresterea increderii clientilor si furnizorilor in serviciile si produsele oferite de firma Dvs, etc.


Avantajele unei certificari ISO 9001

Standardul ISO 9001, sistem de managementul calitatii este unul dintre factorii care favorizeaza comertul international cu bunuri si servicii. O dovada in acest sens o reprezinta numarul mare de state care au adoptat acest standard si sutele de mii de firme care au obtinut certificari ISO 9001.

Obtinerea unei certificari ISO 9001 constituie argumentul oferit clientilor firmei dvs ca societatea functioneaza in acord si pe baza unui sistem de calitate recunoscut international si care este reprezentativ atat pentru calitatea produselor si serviciilor, cat si managementului societatii respective.


De asemenea, dobandirea unei certificari ISO 9001 reprezinta masura in care firma respectiva foloseste anumite practici de lucru, respecta cerintele clientilor si reprezinta, de fapt, o recomandare generala bazata pe procesele si performantele organizatiei.


Pentru mai multe informatii in legatura cu etapele obtinerii unei certificari ISO 9001, ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail.

 
 
     
 Clienti
 Parteneri
 Contact
 Plan site
Certificare CE garantata
Certificare HACCP garantata
Certificare implementare ISO 14001
Certificare OHSAS 18001
Certificare produse
Certificari ISO 9001
Certificat ISO 9001 calitate
Cursuri calitate ISO
Cursuri ISO 9001
Instruire proceduri ISO
ISO sistem 9001 management
Managementul calitatii
Pret certificare ISO
Standarde ISO
Consultanta calitate
Adresa: Piata Trandafirilor nr.10,
Tirgu Mures 540154 Romania
Telefon: 0721 287 212
Fax: 0265 777 252
E-mail: info@certificaristandarde.ro
Web: www.certificaristandarde.ro