Certificare iso, audit si consultanta iso de calitate  
 

Acasa

 Clienti

Parteneri

Contact

 
  Programele noastre de consultanta si audit ISO va garanteaza certificarea cu success dupa cele mai importante standarde din familia ISO : standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000, HACCP. Iata etapele programelor de consultanta ISO :  
 
 Cere oferta de certificare ISO acum
  Aveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti cat costa, cat dureaza si ce alte eforturi presupune? Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile Dvs in legatura cu auditul si certificarea ISO.
  
 

Etapa 4 a procesului de audit si certificare ISO


consultanta auditare isoAsistenta pe toata durata auditului de certificare ISO


Certificarea ISO este de cele mai multe ori o experienta complexa si solicitanta, mai ales pentru persoanele aflate la primul audit de certificare ISO. Tocmai pentru a va scapa de stresul certificarii, consultantii nostri vor fi prezenti si pe toata durata auditului de certificare ISO, gata sa va sustina personalul propriu, ori de cate ori este nevoie, in procesul de auditare ISO.

In continuare sînt prezentate materialele care vor fi livrate de noi, prin programul de consultanta si auditare ISO:

1. Manualul Calitatii, (documentatie de Nivel 1 ) va fi creat pentru a defini politicile interne si cum se leaga acestea de sistemul de management.
2. Procedurile Interne de auditare ISO documentate (documentatia de Nivel 2 ) mai putin cateva procese stabilite de comun accord in cadrul consultantei ISO, care vor constitui exercitii de instruire pentru transferul de cunostinte.
3. Versiunea software a tuturor documentelor elaborate (manuale de auditare ISO, proceduri interne, instructiuni de lucru, formulare), pe suport magnetic (CD-RW)
4. Materialele de instruire folosite pe durata instruirilor generale si specifice in procesul de asistenta audit pentru certificare ISO (cursuri Auditori Interni, Proprietari de Procese )
5. Diplome de absolvire pentru toti participantii la cursuri de Auditori Interni.

 
 
     
 Clienti
 Parteneri
 Contact
 Plan site
Certificare CE garantata
Certificare HACCP garantata
Certificare implementare ISO 14001
Certificare OHSAS 18001
Certificare produse
Certificari ISO 9001
Certificat ISO 9001 calitate
Cursuri calitate ISO
Cursuri ISO 9001
Instruire proceduri ISO
ISO sistem 9001 management
Managementul calitatii
Pret certificare ISO
Standarde ISO
Consultanta calitate
Adresa: Piata Trandafirilor nr.10,
Tirgu Mures 540154 Romania
Telefon: 0721 287 212
Fax: 0265 777 252
E-mail: info@certificaristandarde.ro
Web: www.certificaristandarde.ro