Certificare iso, audit si consultanta iso de calitate  
 

Acasa

 Clienti

Parteneri

Contact

 
  Programele noastre de consultanta si audit ISO va garanteaza certificarea cu success dupa cele mai importante standarde din familia ISO : standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000, HACCP. Iata etapele programelor de consultanta ISO :  
 
 Cere oferta de certificare ISO acum
  Aveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti cat costa, cat dureaza si ce alte eforturi presupune? Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile Dvs in legatura cu auditul si certificarea ISO.
  
 

Etapa 3 a procesului de audit si certificare ISO


cursuri auditori interniCursuri auditori interni si desfasurarea unui audit intern complet


Este absolut necesar ca inainte de auditul de certificare ISO desfasurat de firma de certificare selectata de Dvs sa desfasuram un audit intern complet si sa descoperim orice neconformitati ar putea pune in pericol certificarea ISO.

Acest audit va fi desfasurat de consultanti ISO certificati, cu multe ore de audit “la activ” si specialisti in consultanta ISO de calitate.

Pentru a verifica daca toate cerintele standardului implementat in firmele Dvs sunt respectate, vom organiza cursuri pentru auditori interni in cadrul firmei Dvs si va vom oferi asistenta in vederea unui audit de certificare ISO.

Auditorii interni nou instruiti vor efectua un audit, sub coordonarea unui consultant ISO de la firma noastra. In plus, orice firma serioasa de certificari ISO va solicita dovada cel putin a unui audit intern desfasurat in firma Dvs.

Consultantul nostru impreuna cu auditorii interni vor rezolva toare neconformitatile gasite in timpul auditului intern, pana la auditul de certificare ISO. In cadrul ofertei noastre de asistenta pentru acest audit de certificare ISO si inaintea preauditului/auditului de certificare vom organiza o sedinta ce are drept scop evidentierea evolutiei sistemului de management dublata de trecerea in revista a punctelor tari/punctelor slabe pe fiecare departament in parte si stabilirea lucrarilor de efectuat pentru imbunatatirea reala a sistemului.

La aceasta intrunire participa, pe langa managementul de varf al companiei si tot personalul implicat in acest proiect de obtinere a unui certificat ISO recunoscut international.

 
 
     
 Clienti
 Parteneri
 Contact
 Plan site
Certificare CE garantata
Certificare HACCP garantata
Certificare implementare ISO 14001
Certificare OHSAS 18001
Certificare produse
Certificari ISO 9001
Certificat ISO 9001 calitate
Cursuri calitate ISO
Cursuri ISO 9001
Instruire proceduri ISO
ISO sistem 9001 management
Managementul calitatii
Pret certificare ISO
Standarde ISO
Consultanta calitate
Adresa: Piata Trandafirilor nr.10,
Tirgu Mures 540154 Romania
Telefon: 0721 287 212
Fax: 0265 777 252
E-mail: info@certificaristandarde.ro
Web: www.certificaristandarde.ro