Certificari Standarde  
 

Acasa

 Clienti

Parteneri

Contact

 
  Programele noastre de consultanta si audit ISO va garanteaza certificarea cu success dupa cele mai importante standarde din familia ISO : standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000, HACCP. Iata etapele programelor de consultanta ISO :  
 
 Cere oferta de certificare ISO acum
  Aveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti cat costa, cat dureaza si ce alte eforturi presupune? Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile Dvs in legatura cu auditul si certificarea ISO.
  
 

Managementul calitatii – semnificatii

Managementul calitatii reprezinta o strategie organizationala fundamentata pe ideea ca performanta in atingerea unei calitati superioare. Ea este obtinuta doar prin implicarea cu perseverenta a intregii organizatii in optimizarea permanenta a proceselor derulate in cadrul acesteia. Scopul unui sistem de managementul calitatii este cresterea eficientei in satisfacerea cerintelor clientilor.

Caracteristicile principale ale unui sistem de managementul calitatii sunt “imbunatatire continua” si “la nivelul intregii organizatii”. De asemenea, managementul calitatii implica ideea de efort permanent pentru a se obtine “0” defecte.

Practic, sistemul de managementul calitatii este un mod de conducere a organizatiei orientat spre respectarea, de catre produsul/serviciul furnizat, a tuturor cerintelor clientului.

Managementul calitatii si certificare ISO 9001

Standardul ISO 9001 este acela dintre standardele ISO internationale ce contine criterii pentru documentarea, implementarea si certificare unui sistem de managementul calitatii, practic documentul de referinta ce sta la baza unui proces de certificare ISO 9001:2008.

Aceasta certificare ISO 9001 - reprezinta recunosterea faptului ca organizatia aplica un sistem de managementul calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008.

Sistemul de managementul calitatii poate fi implementat de orice tip de organizatie indiferent de marime, natura produsului/ serviciului furnizat, de forma de proprietate si modul de organizare.

Pentru o implementare ISO a acestui sistem, consultantii nostri vor organiza cursuri pentru auditori interni in cadrul firmei Dvs si va vom oferi asistenta in vederea unui audit de certificare ISO.

Pentru mai multe informatii in legatura cu oferta noastra de implementare a sistemului de managementul calitatii, ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail.

 
 
     
 Clienti
 Parteneri
 Contact
 Plan site
Certificare CE garantata
Certificare HACCP garantata
Certificare implementare ISO 14001
Certificare OHSAS 18001
Certificare produse
Certificari ISO 9001
Certificat ISO 9001 calitate
Cursuri calitate ISO
Cursuri ISO 9001
Instruire proceduri ISO
ISO sistem 9001 management
Managementul calitatii
Pret certificare ISO
Standarde ISO
Consultanta calitate
Adresa: Piata Trandafirilor nr.10,
Tirgu Mures 540154 Romania
Telefon: 0721 287 212
Fax: 0265 777 252
E-mail: info@certificaristandarde.ro
Web: www.certificaristandarde.ro