Certificari Standarde  
 

Acasa

 Clienti

Parteneri

Contact

 
  Programele noastre de consultanta si audit ISO va garanteaza certificarea cu success dupa cele mai importante standarde din familia ISO : standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000, HACCP. Iata etapele programelor de consultanta ISO :  
 
 Cere oferta de certificare ISO acum
  Aveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti cat costa, cat dureaza si ce alte eforturi presupune? Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile Dvs in legatura cu auditul si certificarea ISO.
  
 

ISO 9001 sistem management – calitate si competivitate

In prezent, competitivitatea si mentinerea pe piata reprezinta preocuparea primordiala a organizatiilor. Aceste obiective se pot realiza prin oferirea unor produse sau servicii de o calitate superioara la un pret cat mai mic fata de competitori.

O modalitate prin care aceste obiective pot fi atinse este implementarea standardului ISO 9001, a unui sistem management de calitate. Acest sistem controleaza toate procesele din cadrul unei organizatii cu scopul de a oferi servicii sau produse de o calitate superioara.

ISO 9001 sistem management – avantaje

Daca alegeti sa apelati la consultantii nostri pentru implementarea standardului ISO 9001, a unui sistem management de calitate, pe langa asistenta audit certificare ISO 9001, va putem oferi numeroase avantaje :

  • Imbunatatirea performantei si competivitatii pe piata nationala si internationala
  • Aplicarea sistemului de managementul calitatii in mod permanent
  • Intelegerea si satisfacerea clientilor
  • Imbunatatirea continua a proceselor pe baza masurarilor obiective
  • Calitatea proceselor si rezultatelor
  • Definirea politicii conducerii, obiectivele si tintele lui

Specialistii nostri in implementarea standardului ISO 9001, a unui sistem management de calitate, va pot garanta posesia unor cunostinte avansate in domeniul practicat si flexibilitate in intelegerea situatiei particulare a beneficiarului.

In dorinta de a asigura cu succes implementarea standardului ISO 9001, a unui sistem management de calitate, scopul nostru este  de a va oferi informatiile necesare si de a va invata sa le folositi in mod eficient pentru un rezultat optim si o activitate functionala si competitiva.

Pentru mai multe informatii in legatura cu oferta noastra de implementare a standardului ISO 9001, a unui sistem management de calitate, ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail.

 
 
     
 Clienti
 Parteneri
 Contact
 Plan site
Certificare CE garantata
Certificare HACCP garantata
Certificare implementare ISO 14001
Certificare OHSAS 18001
Certificare produse
Certificari ISO 9001
Certificat ISO 9001 calitate
Cursuri calitate ISO
Cursuri ISO 9001
Instruire proceduri ISO
ISO sistem 9001 management
Managementul calitatii
Pret certificare ISO
Standarde ISO
Consultanta calitate
Adresa: Piata Trandafirilor nr.10,
Tirgu Mures 540154 Romania
Telefon: 0721 287 212
Fax: 0265 777 252
E-mail: info@certificaristandarde.ro
Web: www.certificaristandarde.ro