Certificari Standarde  
 

Acasa

 Clienti

Parteneri

Contact

 
  Programele noastre de consultanta si audit ISO va garanteaza certificarea cu success dupa cele mai importante standarde din familia ISO : standard ISO 9001, standard ISO 14001, standard OHSAS 18001, standard ISO 22000, HACCP. Iata etapele programelor de consultanta ISO :  
 
 Cere oferta de certificare ISO acum
  Aveti nevoie de o certificare ISO rapida si nu stiti cat costa, cat dureaza si ce alte eforturi presupune? Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati unul din specialistii nostri in consultanta ISO si in maxim o ora veti avea raspunsuri la toate intrebarile Dvs in legatura cu auditul si certificarea ISO.
  
 

Consultanta ISO - calitate, mediu si securitate ocupationala

Specialistii nostri in consultanta ISO (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala) au datoria, si totodata, obligatia de a asigura organizatiei beneficiare :

  • insusirea acelor practici corecte, care ii vor putea asigura un nivel mai mare de competitivitate, pe piata interna si internationala
  • intelegerea realitatii concrete, pentru adoptarea unor decizii corecte si adecvate acelei realitati, pentru dezvoltarea activitatilor in mediul competitiv al societatii actuale.

Datorita experientei noastre in consultanta privind implementarea ISO a standardelor de calitate, mediu, securitate ocupationala etc., am dobandit un nivel inalt de competenta.


Apeland la specialistii nostri in consultanta ISO (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala), veti putea implementa in organizatia dvs sistemul de managementul calitatii prin care veti obtine :

  • satisfacerea nevoilor clientilor si fidelizarea lor
  • o mai buna utilizare a resurselor interne si externe
  • reducerea costurilor de productie de bunuri si servicii.

Pentru orice alte informatii suplimentare ii puteti contacta pe specialistii nostri in consultanta ISO (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala) pe mail sau la telefon.

 
 
     
 Clienti
 Parteneri
 Contact
 Plan site
Certificare CE garantata
Certificare HACCP garantata
Certificare implementare ISO 14001
Certificare OHSAS 18001
Certificare produse
Certificari ISO 9001
Certificat ISO 9001 calitate
Cursuri calitate ISO
Cursuri ISO 9001
Instruire proceduri ISO
ISO sistem 9001 management
Managementul calitatii
Pret certificare ISO
Standarde ISO
Consultanta calitate
Adresa: Piata Trandafirilor nr.10,
Tirgu Mures 540154 Romania
Telefon: 0721 287 212
Fax: 0265 777 252
E-mail: info@certificaristandarde.ro
Web: www.certificaristandarde.ro